ReAttach therapeut

Sandy Snijders-Musters – Locatie TilburgĀ 

Sandy Snijders-Musters

ReAttach therapeut Sandy Snijders-Musters

Al van kinds af aan val ik op door mijn groot empathisch vermogen en mijn hartelijkheid, iets wat ik bij het uitoefenen van mijn beroep goed kan gebruiken. De gemoedstoestand van mijn medemens gaat me aan het hart en het voelt goed wanneer ik mensen mag en kan helpen. Inmiddels ben ik 12 jaar werkzaam in de zorg en heb ervaring opgedaan van begeleiding tot leidinggeven. Door ReAttach heb ik iets in handen waarmee ik mensen kan helpen in een positie komen te staan dat ze ook echt vooruit willen i.p.v. altijd terug kijken. Dat is voor mij de kers op de taart binnen mijn werk!

In 2019 heb ik de opleiding ReAttach therapeut positief afgerond en vindt het geweldig om te zien wat deze therapie met mensen doet. Het is mooi om te zien hoe je mensen na een paar sessies gelukkiger binnen ziet komen en ik vind het fijn daar een steentje aan bij te mogen dragen.

Locatie Tilburg