ReAttach therapeut

Sandy Snijders-Musters

Sandy Snijders-Musters

Sandy Snijders-Musters

Al van kinds af aan val ik op door mijn groot empathisch vermogen en mijn hartelijkheid, iets wat ik bij het uitoefenen van mijn beroep goed kan gebruiken. De gemoedstoestand van mijn medemens gaat me aan het hart en het voelt goed wanneer ik mensen mag en kan helpen. Inmiddels ben ik 12 jaar werkzaam in de zorg en heb ervaring opgedaan van begeleiding tot leidinggeven. Door ReAttach heb ik iets in handen waarmee ik mensen kan helpen in een positie komen te staan dat ze ook echt vooruit willen i.p.v. altijd terug kijken. Dat is voor mij de kers op de taart binnen mijn werk!

In 2019 heb ik de opleiding ReAttach therapeut positief afgerond en vindt het geweldig om te zien wat deze therapie met mensen doet. Het is mooi om te zien hoe je mensen na een paar sessies gelukkiger binnen ziet komen en ik vind het fijn daar een steentje aan bij te mogen dragen.

Mijn zoontje en ik zijn op aanraden van een vriendin ReAttach gaan doen. 

De sessies hebben erg veel voor ons betekent. Ik voelde dat ik mijn angsten aan kon kijken en er beter mee om kon gaan. Na drie sessies was ik al waar ik wilde zijn. Ik ben zekerder, durf mezelf op de eerste plaats te zetten en heb geleerd om van mezelf te houden. En dat voelt stukken beter. Het heeft mij enorm geholpen en ik ben er reuze blij mee.

Dani, mijn zoontje van 10 jaar was een kleine binnenvetter en kon zijn gevoelens en verdriet niet uiten. Na drie sessies is Dani een heel ander kind. Hij praat over zijn gevoelens en uit zijn verdriet. Hij verteld mij dingen die ik jaren niet gehoord heb van hem. 

Sandy heeft hierin een grote toegevoegde waarde gespeeld. Echt top wat we door haar bereikt hebben. Wij zijn jullie erg dankbaar! ReAttach is zeker een aanrader!!

Raffaella

Na een heftige relatie, waarin ook huiselijk geweld is voorgekomen was ik erg onrustig. Mijn vertrouwen in mensen was weg, de scheiding moest geregeld worden en ik trok de hele situatie erg slecht. Ik probeerde continue overeind te blijven en te doen alsof er niets aan de hand was. Er hoefde maar iets te gebeuren waar ik geen controle over had en ik werd al erg emotioneel. Nachten lag ik wakker piekerend over wat ik anders had moeten doen, schrok wakker van flashbacks over dingen die in het verleden gebeurd zijn. Ik had het gevoel dat ik continue veel te hoog in mijn energie zat.

Al naar de eerste sessie merkte ik al een wezenlijk verschil, ik stond al direct steviger in mijn schoenen en kon weer beslissingen nemen vanuit mijn eigen ik. Uiteindelijk is de rust in mijn lijf en gedachten na 3 sessies weer terug. Ik kan weer relativeren en durf te vertrouwen op mijn eigen gevoel en daar ook naar te luisteren.

Sandy is een fijne gesprekspartner en heeft me onwijs geholpen om dingen een plek te geven.

Sven