ReAttach therapeut

Joyce Snijders 

Joyce Snijders

Joyce Snijders

Ik ben altijd op zoek ben geweest naar waarom iemand vastloopt en hoe er een storing kan ontstaan in hun zijn. Tijdens mijn zoektocht heb ik een aantal opleidingen gedaan als NLP Master, ReAttach therapeut, Systemisch werken en MBit coach. Deze zoektocht heeft er ook voor gezorgd dat ik nog beter in staat ben mensen te begrijpen waardoor het probleem snel blootgelegd wordt. Ik begrijp waar niet wenselijke gedragingen of gevoelens door ontstaan en benader jou daardoor zonder oordeel. Liever werken we, naast ReAttach, samen aan het inzichtelijk maken naar de oorsprong van het gedrag of gevoelens en draag mogelijkheden aan om het te verwerken. Dat schept ruimte waardoor je verder kunnen groeien als mens.

Vanaf 1 mei 2022 woon ik het grootste gedeelte van het jaar in Torrent, regio Valencia (Spanje) en zal daar mijn werkzaamheden voortzetten.

De reden om me aan te melden voor ReAttach was een reeds langdurende situatie waar ik zelf geen grip op heb. Ik wilde leren om hier zelf beter mee om te kunnen gaan, zodat ik de rust in mezelf en voor mezelf en mijn kinderen zoveel mogelijk kan garanderen terwijl de stormen rond ons verder woeden.

Na de eerste sessie voelde ik duidelijk een zwaarte die van me afviel en was ik veel vrolijker en optimistischer. Na de tweede sessie kreeg ik het erg moeilijk, ook doordat ik inzicht kreeg dat de situatie waar ik al jaren inzit niet door mezelf veranderd kan worden, waardoor ik terug zeer machteloze gevoelens kreeg. Gelukkig heeft Joyce even de tijd voor me genomen en me weer op een ander spoor kunnen zetten. Na de derde sessie ervaarde ik veel meer rust en inzicht op hoe ik zelf kan zorgen dat mijn eigen stukje verder kan ontwikkelen om dit gevoel voortaan voor en bij mezelf terug kan creëren. 

Joyce luistert echt en vult niets voor me in. Ze heeft een professionele, maar toch zeer betrokken houding en voelt perfect aan waar er pijnpunten liggen. Deze worden op de juiste manier aangeprikt en wel op een neutrale manier, zodat de beladenheid die ik er zelf aan toeschreef al wat minder werd en na de sessie nog meer was afgenomen. De betrokkenheid, de rust en puurheid van Joyce in haar houding en zijn, maakt haar voor mij een heel fijn persoon om mijn situatie aan voor te kunnen leggen en er samen aan te kunnen raken en daardoor er zelf mee verder te kunnen.

Dankjewel Joyce!

Nicky

De reden dat ik ReAttach wilde gaan doen is omdat er bepaalde dingen op z’n plaats moesten vallen voor mijn gevoel. Daarnaast wilde ik graag “leren” van mezelf te gaan houden in plaats van maar altijd voor anderen te zorgen en klaar te staan. 

De sessies hebben voor mij betekent dat er heel veel uit het verleden op z’n plaats is gevallen waar ik blijkbaar nu nog mee worstelde in m’n achterhoofd. Hierdoor heb ik veel rust gekregen, en weet nu beter met bepaalde situaties om te gaan en waar ze daadwerkelijk vandaan komen. 

Ik vind Joyce een super lieve vriendelijke vrouw, waarbij ik me gelijk ontzettend op me gemak voelde, daardoor kon ik me volledig toegeven aan het moment en heb ik de sessies als zeer prettig ervaren ondanks er ook veel emoties bij kwamen kijken.

Isabelle