ReAttach therapeut

Joyce Snijders – Locatie Tilburg, Etten-Leur

Joyce Snijders

Joyce Snijders

Ik ben altijd op zoek ben geweest naar waarom iemand vastloopt en hoe er een storing kan ontstaan in hun zijn. Tijdens mijn zoektocht heb ik een aantal opleidingen gedaan als NLP Master, ReAttach therapeut, Systemisch werken en MBit coach. Deze zoektocht heeft er ook voor gezorgd dat ik nog beter in staat ben mensen te begrijpen waardoor het probleem snel blootgelegd wordt. Ik begrijp waar niet wenselijke gedragingen of gevoelens door ontstaan en benader jou daardoor zonder oordeel. Liever werken we, naast ReAttach, samen aan het inzichtelijk maken naar de oorsprong van het gedrag of gevoelens en draag mogelijkheden aan om het te verwerken. Dat schept ruimte waardoor je verder kunnen groeien als mens.

Locatie Etten-Leur

Locatie Tilburg