Ervaringen met ReAttach

Lees wat onze klanten zeggen 

Hieronder kun je de ReAttach ervaringen lezen van onze klanten.

“Na allerlei ervaringen in mijn leven, zowel positief als negatief, hebben de ReAttach sessies die ik via jou heb mogen ondergaan ervoor gezorgd dat ik ontdekt heb waar mijn onzekerheid over eigen kunnen vandaan kwam. 

Het bleek dat ik een angstprobleem vanwege onverwerkt trauma uit mijn verleden had wat zich uitte in een ontstoken oog. Jij stuurde mij toen enkele bladzijdes uit een boek waarin uitgelegd werd wat de kernoorzaak heel duidelijk beschreven stond. Hierdoor kreeg ik een bijzonder inzicht en na het ondergaan van de ReAttach sessies ben ik nu inmiddels ook van mijn oogontsteking af.

Ook heb je mijn verleden opnieuw laten passeren op een hele speciale manier via de ReAttach sessies. Hierdoor heb ik nu al mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde weer gevonden, waardoor ik mezelf nu ook op de eerste plaats kan zetten.  

Tevens heb je me ook nog inzichten gegeven die ik in de toekomst kan toepassen.  

Wat jij voor mij betekend hebt tijdens de ReAttach sessies is heel waardevol, en ik zou het iedereen  gunnen en zelfs aanraden om te ervaren wat ReAttach met je kan doen.

Joyce je bent een kanjer in je vak en bovenal ook een bijzonder mens met een hart van goud! Hoe jij luistert, begrip toont en mensen het gevoel kunt geven dat ze weer toe doen verdient echt een Groot Compliment!!!! 

Met vriendelijke groet,

Louis Robbe

Als stagiaire bij SenseZorg krijg je de mogelijkheid om alles te ervaren, zo ook ReAttach. Een hele bijzondere ervaring als je het mij vraagt.

Zonder te weten hoe ReAttach precies zou werken en met de positieve verhalen van anderen heb ik een afspraak gemaakt bij Joyce.

Er kan nog zoveel worden uitgelegd maar niks beschrijft het gevoel dat ReAttach bij mij teweeggebracht heeft. Na de sessies met Joyce ben ik veel meer rust gaan ervaren en hebben bepaalde gebeurtenissen in mijn leven een andere lading gekregen. 

Ik ben er als persoon sterker van geworden en dit na slechts 2 sessies. Het bijzondere vind ik dat Joyce precies lijkt te zien wat er aan de hand is zonder dat je zelf ook maar iets hebt verteld.  

Het heeft mij vooruit geholpen en ik ben erg dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.

Elsa

De reden om reattach te gaan doen was dat ik mezelf niet meer in de hand had op het moment dat er met mijn relatie wat speelde. Dan kon ik heel erg blijven piekeren. Dan beheerste dat lange tijd mijn leven.

Op dit moment heb ik nog wel eens dat onderbuiken gevoel. Dan zeg ik: “Kom maar op.” en neem er even bewust de tijd voor. Met als verbazingwekkende resultaat dat het dan ook direct weer weg gaat ?.

Mijn vriendin trok zich enkele weken bijvoorbeeld weer terug. Toen heb ik haar bijna een week niet gezien, ik heb haar volledig de ruimte kunnen geven. Dat zou enkele maanden geleden ondenkbaar zijn.

Ik heb het gevoel dat ik mezelf niet meer kwijt raak.

John

Per toeval kwam ik bij ReAttach uit na 2 jaar van zoeken, worstelen en behandelingen die niet werkten voor mij. Van EMDR, tot mental coaching, cognitieve gedragstherapie, name it en ik heb het geprobeerd en ik bleef last houden van mijn klachten. 2 jaar lang heb ik last gehad van angsten, die regelmatig uitmondden in paniekaanvallen, ik zat niet lekker in m’n vel, mijn hoofd bleef continu malen, ik stond altijd aan. Werken deed ik niet meer en mijn wereld werd steeds kleiner omdat ik nergens meer heen durfde. Daarnaast had iedereen het op een gegeven moment ook wel gehad met mijn verhalen over angst- en paniek. Medicatie voelde ik me niet prettig bij omdat ik het gevoel had dat dat een quick fix was en geen oplossing van het probleem, alleen symptoom bestrijding. Nadat ik wat meer gelezen had over ReAttach en over de ervaringen van anderen kreeg ik weer hoop! Dit kon wel eens gaan werken voor mij!

De sessies gaven me precies wat ik nodig had. Na de eerste sessie stapte ik in de auto en voor het eerst in 2 jaar was mijn hoofd leeg. Ik heb letterlijk nergens aan gedacht tijdens mijn 30 minuten durende rit naar huis. Dat was zo fijn, echt een openbaring. Het kon nog!

Na sessie 2 was ik helemaal om, ik stapte fluitend in de auto, had weer zin om dingen te ondernemen en ik voelde voor het eerst in 2 jaar geen angst. Het eerste terrasje waar ik na 2 jaar weer ontspannen zat was echt genieten! Na een aantal weken voelde ik weer een keer angst, maar dat was okee, wat het werd niet meer enorm groot gemaakt in mijn hoofd. Het was er, ik herkende het en ik kon het loslaten. Het voelt alsof ik beetje bij beetje mijn leven weer terug krijg. Ik droom weer van op vakantie gaan, van mijn eigen bedrijf opzetten, van etentjes en terrasjes.

Joyce luistert goed naar je verhaal en haalt er dingen uit die voor jou misschien nog niet eens duidelijk zijn. Ze durft ook op haar gevoel af te gaan en op basis daarvan handelt ze ook tijdens de sessies. Het is niet zomaar een standaard riedeltje wat ze afdraait. Ik ben haar heel dankbaar voor haar hulp!

Lenneke

Het afgelopen jaar heb ik veel geïnvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ondanks dat ik hierin grote stappen heb gemaakt, merkte ik dat ik nog steeds erg snel overprikkeld was, situaties moeilijk kon overzien, snel emotioneel kon reageren op dingen, enz. Mijn hoofd zat snel vol en het voelde alsof ik constant overprikkeld was. Na veel informatie gelezen te hebben over ReAttach had ik het idee dat dit het laatste puzzelstukje in het hele verhaal was om mijzelf weer optimaal goed te voelen.

De sessies hebben heel veel voor mij betekent. Al na de eerste sessie merkte ik heel veel rust in mijn hoofd en lijf en merkte ik een direct effect in het dagelijkse leven van de sessie. Na de tweede sessie voelde ik mij echt weer mijzelf. Ik ben veel rustiger in mijn hoofd en lijf, kan situaties beter overzien, ik ben minder emotioneel en ik ben aanzienlijk minder snel overprikkeld.

Mijn therapeute is een erg warm persoon en was erg fijn in de omgang en benadering naar mij toe. Ik voelde mij direct bij haar op mijn gemak, waardoor ik heel open en vrijuit kon vertellen over mijn situatie. Ze is erg respectvol en begripvol naar mij toe, en wist een prettige en veilige situatie te creëren tijdens de sessies. Ondanks dat ze mij voorafgaand aan de sessies nog niet kende, voelde ze feilloos aan waar mijn behoeftes en vragen lagen, zonder dat ik daar veel uitleg bij hoefde te geven.

Sophie

Het gaat goed met me! Het was een leerzame super interessante therapie!

Sinds een paar maanden zat ik niet lekker in mijn vel en kwamen de klachten van mijn angststoornis waar ik een aantal jaar geleden last van had weer terug. 

De sessies waren ontzettend verhelderend en leerzaam. Veel herinneringen van vroeger kwamen terug. Leuke herinneringen maar ook minder leuke. Veel dingen vielen op zijn plek. Waarom ik bepaald gedrag en gedachtes heb ontwikkeld. Waarom ik ben zoals ik ben. Bij Sandy voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze luisterde heel goed naar me en had al snel door hoe ik in elkaar zat.

Ze heeft me in laten zien dat niet alles om de buiten kant draait maar om de binnenkant. Ieder mens is mooi zoals hij of zij is. En ook ik! En dankzij Sandy besef ik dat heel goed! Ik ben haar dan ook ontzettend dankbaar. Voor de nieuwe inzichten en het zelfvertrouwen wat ze me gegeven heeft. Met alle goede tips en informatie ga ik aan de slag en kan ik aan een betere versie van mezelf werken.

Patricia

“ReAttach werd mij aangeraden door de coach waar ik naartoe ging, omdat hij daar zelf veel baat bij had gehad in het verleden. Ik ging er zelf vooral heen met het idee ‘baat het niet, dan schaadt het niet’. 

Toen ik voor mijn tweede sessie kwam, ging het zodanig slecht dat Joyce aangaf dat regressietherapie haar een beter idee leek, dus heeft ze mij die dag en de keer daarna op die manier behandeld en dat bracht voor mijn gevoel wel een verandering teweeg in de manier waarop ik kan terugkijken op bepaalde gebeurtenissen uit het verleden, maar ook de manier waarop ik in het hier en nu kan omgaan met gebeurtenissen en gedachten. 

Mijn therapeute zorgde daarbij voor een veilige omgeving; in pijnlijke gebeurtenissen uit het verleden duiken is natuurlijk nooit leuk, maar zij maakte het zo relaxed mogelijk.”

Miranda

“Ik ben reattach gaan doen omdat ik een diagnose CVS/me had gekregen na een periode van o.m. extreme vermoeidheid, slapeloosheid en een continue spanning in mijn lijf, gepaard gaande met het ontwikelen van een grote gevoeligheid voor geluid en licht. Hierdoor kon ik niet meer werken, ook de dagelijkse dingen als huishouden kon ik haast niet meer zelfstandig en alleen al de deur uitgaan voor een wandelingetje was een hele opgave.

De sessies hebben me een flinke duw in de goede richting gegeven. Ik merkte een aantal dagen na de eerste sessie ineens dat de continue zwaarte en brainfog in mijn hoofd met momenten ineens wegtrok, ik helder en licht in mijn hoofd werd en wat beter kon concentreren. Ook ging ik beter slapen en kwam er een stuk meer rust in mijn lijf en in mijn hele systeem. Alles voelde een stuk lichter, ik kreeg meer energie en na de tweede sessie voelde ik me ineens veel vrolijker en positiever. De eerste sessie was het voor mij nog spannend of ik genoeg energie zou hebben om daar op de fiets naar toe te gaan. Het was 15 minuten fietsen. De laatste sessie fietste ik er zonder moeite naar toe en kon ik direct na de sessie zelfs nog gaan wandelen in het natuurgebied Moerenburg. Ik heb het gevoel dat er veel onverwerkte blokkades die ik meezeulde uit het verleden zijn opgeruimd. 

Ik heb mijn therapeute ervaren als een heel warm mens. Ik voelde me op mijn gemak vanaf het moment dat ik binnenkwam. Ik heb al verschillende coaches en een therapeut gehad, maar dit was de eerste keer dat ik me veilig genoeg voelde om alle ‘rotzooi’ uit het verleden op tafel te leggen. Ze nam alles wat ik vertelde serieus en probeerde dingen niet met een positieve opmerking te relativeren, zoals ik dat tot nu tot had meegemaakt. Bij elke sessie kwam er weer iets anders los, de ene keer merkte ik dat ik erg verdrietig werd en een andere keer dat er juist veel woede vrij kwam, maar voor alles was er de ruimte om het zonder oordeel te mogen voelen en verwerken.”

Carla

“De ReAttach sessies hebben me geholpen om emotioneel weer in balans te zijn. Hierdoor is er meer ontspanning, inzicht en overzicht ontstaan in alle dagelijkse situaties en belevingen. Ik slaap beter, kan mezelf beter concentreren en heb een nuchtere emotiebeleving. Ik kan dan ook eenieder de sessies van Joyce aanbevelen.”

Martin Coenen

De klacht die ik had voor ik naar ReAttach ging was dat ik last had van clusterhoofdpijn. Ik weet niet of de sessies ervoor gezorgd hebben dat de clusterhoofdpijn tot op de dag van vandaag verdwenen is, maar heb het gevoel dat dit zeker mee heeft gespeeld. Ik ben tijdens de sessies weer “geaard” en heb irreële angsten een plekje kunnen geven. De toegevoegde waarde van Joyce, was dat ik me meteen op mijn gemak voelde en ook echt voelde dat er in mijn lichaam en geest een connectie gemaakt werd. Doordat ik me op mijn gemak voelde liet ik het toe dat er “iets” met me kon gebeuren om aan mijn klachten te werken. 

Vanaf mijn puberteit tot op heden (ik ben momenteel de therapieën aan het afsluiten) heb ik allerlei therapieën doorlopen, zowel regulier als energetisch. Ik heb altijd goed over mijn gevoelens kunnen praten en ook kunnen huilen, maar dat hielp mij niet van de diepe pijn af te komen. En iedere therapie heeft geholpen, maar altijd tot een bepaalde grens. 

Ik weet inmiddels dat ik HSS (hoog sensitief, maar snel verveeld) ben en ik heb de diagnose ADD. Ik heb een paar EMDR sessies gehad, maar ook die leverden voor mij niet het gewenste resultaat. Dus de pijn die ik ten diepste mee bleef zeulen werd groter en groter door alle pijn die er steeds weer bijkwam. Ik begon te overdenken wat de zin van mijn leven was. 

Ik had begin 2020 last gehad van suïcidale gedachten. Wat had het leven mij tot nu opgebracht? Ik wilde niet in een slachtofferrol zitten, maar ik zag vooral pijn en drama. De weegschaal sloeg goed door naar een kant. Mijn kinderen (mijn geluksmomenten) zijn de reden geweest om niet op te geven, want ik ben hun veilige haven.

Via een vriendin kwam ik bij Joyce van ReAttach terecht. Ik weet niet precies hoe ze het doet, maar door ReAttach en een stukje regressie therapie (Joyce voelt heel goed aan wat je nodig hebt), ben ik bij essentiële stukken gekomen waar ik zelf nooit aan zou hebben gedacht. Ik merk in mijn dagelijks leven veel verschil in mijn ervaringen. Uit momenten die eerst zeer pijnlijk konden zijn is nu de lading verdwenen. Wat een opluchting!! Diep in mij voel ik een rust die er eerder niet was. De verbinding in mijzelf is weer sterk en ik voel weer zelfvertrouwen in wie ik als persoon ben en in mijn toekomst. Waar ik momenteel nog veel last van heb is vermoeidheid en ik ben snel overprikkeld, maar ik heb nog een afspraak staan met Joyce, dussss………

Léonie

Voor de ReAttach sessies had ik last van een onzekere periode. Omdat ik, bijvoorbeeld bij spanningen last krijg/kreeg van rode vlekken in mijn nek, verstopte ik mezelf achter het dragen van een sjaal. Ik was bang dat andere mensen dit raar vonden of zelf de conclusie trokken dat ik onzeker ben (allemaal interpretaties en invullingen, zonder hier naar te vragen). Graag wilde ik weten waar deze onzekerheid vandaan kwam en hoe ik sterker in mijn schoenen kon gaan staan. Hoewel ik twijfelde aan mezelf, wist ik dat ik het kon, dat ik mezelf niet onzeker hoefde te voelen en dat ik een mening van een ander bij een ander moest laten…. Maar toch gebeurde dit niet.

Ik ben in gesprek gegaan met Joyce en gestart met ReAttach. De sessies hebben ervoor gezorgd dat ik sterker in mijn schoenen ben gaan staan en dichter bij mezelf ben gekomen. Ik weet nu wie ik ben en waarvoor ik sta. Ik vul nauwelijks meer iets in voor een ander en accepteer de rode vlekken in mijn nek. Hier heb ik nog steeds last van, maar het is iets geworden wat bij mij hoort als persoon en maakt wie ik ben. Joyce heeft mij ervan overtuigd dat ik er mag zijn en goed ben in hetgeen ik doe. Daarnaast kan ik beter mijn emotie tonen zonder hier een vervelend gevoel bij te krijgen. Het uiten van emoties is nu een opluchting en geeft mij de kracht om verder te gaan.

Joyce is een topper. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik me erg op mijn gemak heb gevoeld waardoor ik mezelf voor 100% open heb kunnen stellen. Joyce geeft mij kracht door het overdragen van haar positieve en zachte energie. Ze inspireert mij door haar inzet en doorzettingsvermogen. Tijdens de sessies neemt ze de tijd en straalt ze rust uit. Dit heeft zeker toegevoegde waarde gehad tijdens de ReAttach sessies.

Ilse Haans

“Voor mij is er eigenlijk heel veel veranderd. Ik betrap mezelf erop te lopen zingen en te fluiten. Ik heb geleerd te relativeren. Ik begon eraan om iets te beginnen, stilstaan is geen vooruitgang. Ik liep vast, zoals velen van ons vastlopen. Maar ik had er ook last van, in relaties m.b.t. familie en vrienden. Ik ben er nog niet, maar al wel een eind op weg. Ik heb ervan geleerd dat het helemaal niet erg is om veel te hebben meegemaakt. Wat telt is wat je ermee doet. Alsnog super bedankt.”

Marleen

“Mijn klachten waren vooral gebaseerd op het afwezig zijn van ‘echte gevoelens’. En als ik al het idee had dat ik wat voelde, dan was het een slecht gevoel. Al een tijd merkte ik dat ik op mooie momenten geen vreugde meer beleefde en dat negatieve zaken ook niet helemaal binnenkwamen. Aan de andere kant had ik juist weer enorme schuldgevoelens vanwege het beëindigen van mijn relatie. Ik kon daar slecht mee omgaan. De sessies hebben me geholpen om weer terug naar mijn kern te gaan. Er kwamen zaken naar boven die ik allang verwerkt dacht te hebben. Dankzij het traject voelde ik weer wat en merkte ik dat ik sterker in mijn schoenen stond en veel dichter bij mezelf bleef. Joyce is iemand die ik voor 100% vertrouw. Niet alleen vanwege haar warme persoonlijkheid maar ook vanwege hoe ze ervoor zorgt dat je je op je gemakt voelt. Ze maakte het niet groter dan het was en bleef doelgericht.”

Ik ging naar Joyce om meer te weten te komen over ReAttach.  Als een van de medewerkers van Joyce ben ik ReAttach gaan doen om te ervaren wat het voor onze cliënten kan doen.  Ik wist niet wat ik moest verwachten en vond het ook wel een beetje spannend. Na een eerste gesprek stelde Joyce voor om een aantal afspraken te maken. Met toch wel kriebels in mijn buik heb ik de afspraken gemaakt, nog steeds met de gedachte dat ik niet wist wat het met mij zou gaan doen. Ik verwachtte er niet zo heel veel van, maar ben het wel aangegaan. Uit nieuwsgierigheid en uit belangstelling omdat ik nog steeds niet wist wat het met iemand kan doen.

Bij de 2de tik-sessie vroeg Joyce aan mij of ik al wat voelde, of het wat gedaan had met mij. Ik vond het een rare gewaarwording dat er zomaar, door namen te noemen, tranen over mijn wangen rolden. Eigenlijk best lekker.  Ik vertelde dat ik niet wist of het iets met me gedaan had, dat ik niet wist of het iets veranderd had en door het praten, het hardop zeggen, kwam ik er steeds weer achter dat er iets veranderd was met mezelf/ in mezelf. Het was moeilijk uit te leggen.

Nu na de laatste keer kom ik er pratende met Joyce achter dat het wel degelijk een verandering teweeg heeft gebracht. Ik besef nu dat ik de afgelopen feestperiode me niet druk heb gemaakt om zaken waar ik me niet druk om moet maken en die voor anderen zijn.  Mijn gezin is mijn alles, dat wist ik natuurlijk al en daar ging veel van mijn energie naartoe. Toch ging er ook veel energie naar negatieve dingen, of in ieder geval zaken waar ik niet mijn energie in hoef te steken. Ik besef dat ik de afgelopen periode geen energie heb gestoken in zaken waar mijn energie niet naartoe moet. Ik kan die energie nu in mijn gezin en ook in mezelf steken zonder me daarvoor schuldig of iets dergelijks te voelen. Dat is erg prettig. Ik heb zelfs geen last van mijn nek en hoofdpijn. Dat zijn, vooral mijn nek, mijn zwakke plekken zal ik maar zeggen.

Heerlijk dat dit kan en grappig te zien dat er dingen met mij gebeuren die ik pas echt besef op het moment dat Joyce mij wat vragen stelt. Ik denkt zeker dat anderen hier profijt van kunnen hebben.

Fijn dat dit er is, dat dit bestaat.

Désirée Clijsen Smulders

Mijn ervaring is zeker nu met het overlijden van mijn moeder dat ReAttach absoluut een meerwaarde heeft voor mij.

Mijn directe omgeving vertelde mij een week na onze laatste sessie dat ik rustiger ben, duidelijker en zeker meer voor mezelf kies.

Ik merk het zelf ook, ik reageer rustiger op bepaalde situaties, blijf er ook niet zolang meer in hangen.En weet dat wat ik niet kan veranderen ook mag laten gaan.

Ik vind ook dat ik er mag zijn met al mijn gebreken. Ik ben trots op mezelf, en meer met mijn gevoel bij mezelf.En de rust die er sindsdien over mij is gekomen omarm ik en gebruik ik veel meer voor mezelf.

Wat ik prettig vond aan Sandy is de rust die ze uitstraalde en de rustige duidelijke uitleg van haar over wat ik kon verwachten. ReAttach raad ik dan ook vaak aan bij familie en vrienden.

Jolanda

Na een hectische en stressvolle periode als ondernemer heeft mijn accountant mij attent gemaakt op de ReAttach therapie bij Sensezorg omdat ik mijn stress niet meer los kon laten en niet meer kon ontspannen.

Na een fijn (en snel) intakegesprek met Charlotte heb ik 3 sessies gehad. Na iedere sessie merkte ik direct een ontspannen en rustiger gevoel in mijn buik. Charlotte nam ook echt de tijd voor me en is heel betrokken.

Dankjewel voor de goede zorg en dat ik mijn zonnetje weer terug heb in mijn buik en hoofd 🙂

A.M.

“Voordat ik met ReAttach begon was ik vrij onzeker en had ik weinig gevoel van rust in me.  Ook had ik af en toe last van lichte depressieve klachten waarvan ik niet altijd kon achterhalen waar het vandaan kwam. Ik had hiervoor al verschillende dingen geprobeerd maar niets bleek daadwerkelijk effectief te zijn voor mij.

In het begin vond ik het redelijk spannend. Ik wist namelijk niet wat ik kon verwachten. Ik kijk terug op twee bijzondere sessies die veel voor mij hebben opgeleverd.

Ik heb rust gevonden in mijzelf en ben een stuk zekerder geworden. Ook de depressieve klachten zijn erg verminderd waardoor ik nu goed in mijn vel zit. Het gevoel was voor mij erg intens. Ik kan het niet omschrijven wat ik precies voelde. De eventuele ervaring zal het leren.

Joyce was erg kalm tijdens de sessies. Het voelde direct veilig.  Hierdoor durfde ik mezelf open op te stellen waardoor ik nog meer uit de sessies kon halen. Ik ben erg blij dat ik dit heb kunnen doen.”

Pauline

“ReAttach heeft mij geholpen met het verwerken van zaken waar ik onbewust nog moeite mee had, omdat ik gevoelens meenam die ik nog niet had verwerkt. Dit had regelmatig tot gevolg dat ik bij bepaalde momenten, wanneer het onbewuste in me ergens door getriggerd werd, op een bepaalde manier reageerde. Zo had ik voorheen regelmatig een ongecontroleerde woede uitbarsting of was ik om onverklaarbare reden verdrietig/down. Op mijn werk kon ik bijvoorbeeld weinig begrip opbrengen voor collega’s omdat ze op een ander niveau zaten, niet op hun plek. Ik realiseerde mij door ReAttach dat niet zij, maar ik weinig begrip voor mezelf had. Ik kreeg meer waardering voor deze collega’s en ik heb zelf besloten ander werk te gaan doen. Het onbegrip was voor mijn onbewuste een spiegel die ik mezelf voorhield maar nog niet door had. Deze truc ben ik vaker gaan toepassen, wanneer ik me geïntimideerd voelde of bang of juist heel blij door iemand anders te zien. Ik stel mezelf de vraag, wat doet dit met me en waarom?”

“Als toevoeging hierop heb ik veel minder uitbarstingen. Er zijn momenten waarop dat gevoel de overhand wil nemen, ik voel het dan opkomen en ik leer het sneller herkennen waardoor ik het zelfs voor kan zijn. Ik weet dat ik nog een lange weg te gaan heb. Het begin is gemaakt en ik sta met mijn neus de juiste richting in.”

Thijs Pellis

Ik zie steeds de berichten op facebook en ik dacht, nou daar zit ik nu precies mee. Altijd in zwaar weer, altijd in de overleefstand. Omdat mijn behandeling bij de psychiater feitelijk weinig opgeleverd heeft alleen verdoving door grote doses Sertraline, zocht ik iets anders.

Ik ken Joyce als een no-nonsense type dus ik dacht, even informeren.  En ik kon meteen langskomen.

Uiteraard kom je altijd uit bij je jeugd en je naasten. Re-attach wil voor mij zeggen je emotionele boeltje weer bij elkaar zien te krijgen.

Ik kreeg Joyce als coach. Dat vond ik fijn omdat ik al een goede band met haar heb. Het is fijn om alles op een rijtje te zetten en dat te laten doordringen. Dit werd bekrachtigd met een bepaalde techniek. Bij mij kwam snel uit dat er nog veel strijd in mezelf zit. Wel is de boel lekker verfrist en had ik het gevoel dat er veel grauws en negatief van me afgevallen is. Ik kan hier mee aan de slag.

Omdat ik Joyce al zo lang ken en voor haar geen geheimen hoef te hebben was het heel makkelijk om met haar de therapie in te gaan. Dat geldt zeker voor mij omdat ik normaal heel verlegen ben. Ik heb haar altijd graag gemogen en vind haar door haar open manier van contact heel geschikt voor dit werk. Ze heeft een groot hart en ze straalt uit dat je veilig bij haar bent en dat hetgeen dat gezegd wordt bij haar blijft.

Frans

Ik kwam verslagen naar ReAttach, mijn energie niveau was 0 en voelde me erg ongelukkig in het leven, ik mankeer lichamelijk van alles en heb laatst een stoma gekregen  waardoor ik me onaantrekkelijk voel en mezelf niet meer kan accepteren voor wie ik ben. In mijn verleden heb ik verschillende heftige traumatische ervaringen gehad waardoor ik mijn grenzen niet kan aangeven en mezelf niet geheel serieus neem. Kortom voelde ik me ongelukkig in alles buiten mijn gezin om.

Na de eerste sessie wat mij erg veel energie heeft gekost voelde ik me al snel beter, na de 2de en  3de sessie voelde ik me zoals ik met wilde voelen en de 4de  sessie was weer erg heftig waardoor ik ben gaan herstellen en verwerken.

Tijdens de gesprekken met Sandy was het voor mij makkelijk om me open te stellen, ik voelde me enorm op mijn gemak bij haar en ze had geen oordeel over wat ik vertelde.

Na alle sessies is het resultaat dat ik weer ruimte in mijn hoofd heb, ik me rustiger en fijner in mijn vel zit. Ik durf en kan mijn grenzen aangeven en kijk nu anders naar bepaalde situaties uit mijn verleden.

Liesbeth

“Het heeft me meer rust gegeven waardoor ik minder paniekerig ben, me niet overal druk om maak en meer aan mezelf denk. Dus geniet ik meer van het leven. Thx.”

Roland

Voor ReAttach:
Ik had altijd het idee dat ik iedereen tevreden moest stellen. Bijna al mijn keuzes waren gebaseerd op wat anderen daarvan zouden vinden. Ik vond het heel belangrijk dat anderen goedkeuring gaven aan de dingen die ik deed. Daarom vond ik het altijd fijn mensen te pleasen. Altijd klaarstaan voor een ander, terwijl ik daar in veel gevallen weinig voor terugkreeg. Dit leidde regelmatig tot teleurstellingen. Ook in relaties kwam dit steeds tot uitdrukking. Op het moment dat ik gekwetst werd, was het voor mij lastig dit uit te spreken en te verwerken. Bovendien had ik angst om alleen in het donker over straat te gaan (fiets, te voet), dit kwam voort uit een overval die mijn zus heeft meegemaakt.

Na ReAttach:
Ik sta veel zelfverzekerder in het leven en realiseer me dat ik er zelf ook toe doe. Ik wil mijn eigen keuzes maken ongeacht wat de ander daarvan vindt. Ik ben nog steeds hulpvaardig, dat zit nou eenmaal in mijn karakter. Maar ik heb geleerd daar voldoening uit te halen ongeacht wat ik er voor terug krijg. De relatie met een goede vriendin is weer hersteld, omdat ik meer openstond voor verwerking van hetgeen er tussen ons gebeurd is. Het voelt inmiddels weer als vanouds tussen haar en mij. Zaken uit het verleden zijn ‘verwerkt’, die doen mij geen pijn meer.

En vorige week ben ik voor het eerst alleen in het donker over straat gegaan. Een mens lijdt het meest van het lijden dat hij vreest…..nou zo is het precies! Ik voelde me er rustig onder en ik ga het zeker vaker doen. Het voelt als een soort bevrijding!

Joyce, nogmaals bedankt voor de kans die ik heb gekregen om ReAttach bij je te volgen. Hopelijk ga je in de toekomst nog heel veel mensen ‘gelukkiger’ maken!

Joyce

“De afgelopen 2 weken heb ik veel veranderingen doorgemaakt. Een van de belangrijkste dingen is dat ik mezelf niet meer naar beneden haal. Ik blijf positief en als het even tegen zit, blijf ik niet bij de pakken neerzitten, maar kom ik meteen in actie. Ik heb gemerkt dat dit dan vaak dezelfde dag nog zijn vruchten afwerpt waardoor ik me weer goed voel. Ook probeer ik mezelf nederig op te stellen. Na ons gesprek was ik mezelf ervan bewust dat ik de dingen waar ik trots op mag zijn voor lief nam. Ik probeer nu elke dag stil te staan bij de dingen die ik heb en zeg elke dag tegen mezelf de dingen waar ik die dag dankbaar voor ben. Ik probeer ook niet meer te zeuren. Als ik echt iets veranderd wil hebben, zal ik hier stappen voor moeten ondernemen. Doe ik dit niet, heb ik in mijn ogen ook niet het recht om er over te zeuren.

Ik had veel onenigheid met een goede vriendin van mij. Ik heb haar niet meer gesproken over hoe ik me voel omdat mijn kijk richting haar veranderd is. Ik realiseer me door ReAttach en de coaching van Joyce wat mijn aandeel in het geheel is en dat het te maken heeft met mijn ervaringen in het verleden hoe ik op mensen reageer. Nu ben ik dankbaar dat ze er voor me is, ze doet dit op haar eigen manier wat ik erg waardeer. Hierdoor merk ik dat ik haar meer lucht geef en het contact tussen ons ook beter is geworden.

Ik wil je heel erg bedanken voor alle inzichten die je me hebt gegeven!”

Laura

Ik voelde mij depressief, sliep veel, had moeite met het aanvangen van de dag. Ik functioneerde op geen enkel vlak. Ik wist al niet hoe uit bed te komen, het was een opgave om te gaan douchen en aankleden vond ik heel ingewikkeld. Tegen de tijd dat ik aangekleed weer beneden kwam (vaak pas ‘ middags) was ik al dodelijk vermoeid. Ik had last van angst- en paniekaanvallen, eerst alleen in het winkelcentrum of de stad, later kwamen daar plein- en tunnelvrees bij en zelfs tijdelijk algehele straatvrees. Van een sociaal leven was al helemaal geen sprake meer. Ik leefde in een nachtmerrie. Een nachtmerrie die niet ophield bij het wakker worden en opstaan. Een nachtmerrie die dag en nacht duurde, al 4 jaar.

De eerste dagen gebeurde er nog niets. Dus ik dacht dat ik het weer eens niet goed had gedaan. En ineens, binnen een week, word ik wakker en voel dat ik ook echt wàkker ben, dat ik opstond en dat de depressie weg was! Na 4 jaar voelde ik opeens weer helderheid in mijn hoofd, kon ik ook weer helder zien, ik zag weer kleur en scherpe contouren. De helderheid in mijn hoofd maakte dat ik in staat was probleemloos te gaan douchen en aankleden. Ik was weer in staat om naar buiten te gaan, te bedenken wat er aan boodschappen gehaald moest worden, te koken en te eten. Ik zag weer een horizon en voelde dat ik weer dingen op de horizon wilde zetten om daar naar toe te werken. Toekomst. Er kwam ook gelijk weer een wens om deel te nemen aan de maatschappij, te werken en zelfs de energie om te gaan studeren.

Op dit moment kamp ik nog wel met vermoeidheid en het opbouwen van een normaal dagelijkse conditie vergt nog de nodige aandacht. Het is als revalideren na een lang ziekbed, het gaat niet vanzelf. Ik ben nog prikkelgevoelig en het blijft elke dag nog een zoektocht welke dingen mij energie kosten en welke mij energie opleveren. Zo ook voor
mijn levensgeluk.

Maar er is vooruitgang. De lijn blijft stijgende. Ik raad iedereen die met trauma’s uit het verleden kampt deze toegankelijke therapie aan. Het is zo fijn om na al het werken aan mijzelf, al mijn therapiesessies, nu een methode te ervaren waar je dus eigenlijk zelf niets actief in doet, zo’n enorme impact heeft op mijn welzijn
en welbevinden.

En dan ook nog na één sessie en binnen
één week !!!

De toegevoegde waarde van Joyce is dat ze mij meteen serieus nam en mij direct welkom liet voelen.  Ze deed de behandeling omdat ze heel graag wilde dat het goed zou gaan met mij. Daardoor voelde ik mij zo gezien, zo serieus genomen en dat ik er zo mocht zijn. Het ontroerde me. Daardoor kon ik me ontspannen en voelde ik alle vertrouwen. Joyce fungeert voor mij als een oermoeder; ik mag er zijn, met al mijn facetten, ik wentel mij in haar warmte en genegenheid, haar zorg en doortastendheid, zij neemt even de zorg voor mijzelf van mij over, om het daarna met vertrouwen weer aan me terug te geven. Daarnaast maakt haar sprankelende persoonlijkheid met een flinke dosis humor dat ik elke keer met een lach weer naar huis ga, alsof er een zonnetje in mij, en voor mij, is gaan schijnen.

Angela

Wat waren je klachten voordat je met ReAttach begon?
Oververmoeid en tegen overspannen aan.

Wat heeft ReAttach voor je betekend?
Veel rust en mijn hoofd is op geruimd, kan weer de zaken over zien.

Hoe voelde je daarna?
Rustig en bevrijd.

Zoals Joyce zei: we gaan je boekenplank opruimen en herindelen. Grote chapeau voor Joyce. Professional en luisteren wat er aan de hand was.

Curd

Ik heb ReAttach therapeuten benadert omdat ik een tijd geleden stagiair was bij een ReAttach therapeut. Ik heb van dichtbij mee mogen maken wat de verbluffende resultaten zijn van ReAttach.

Toen ik een tijd later zelf tegen een probleem aanliep, moest ik dan ook gelijk aan ReAttach denken. Het volgen van ReAttach heeft mij veel gebracht. Vooral veel inzicht, de redenen achter mijn gevoelens. Ik denk dat dit stap 1 is van het oplossen van het probleem. Hier ben ik Ingeborg erg dankbaar voor. Wat is het knap dat ze in een paar sessies tot de kern wist te komen. Ingeborg nam elke keer ruim te tijd om naar mijn verhaal te luisteren en wist keer op keer de juiste dingen op te merken en aan te pakken. Ze heeft mij het advies gegeven om aansluitend aan de ReAttach een familieopstelling te doen. Dit is erg waardevol voor mij geweest. Ik vind het erg knap dat ze het bredere geheel wist te zien om zo mijn hulpvraag te kunnen beantwoorden.

Ik zit weer goed in mijn vel, heb antwoorden gekregen op mijn vragen en ben klaar voor de toekomst! Ik ben Ingeborg hier erg dankbaar voor! Wat een topper!!  

T.D. 

Ontdek wat ReAttach voor jou kan doen

Ontdek wat ReAttach voor jou kan doen

Maak vandaag nog een afspraak