ReAttach therapeut

Robin van Dijk

Robin van Dijk

Charlotte Pigmans

ReAttach is een mooie, waardevolle en effectieve aanvulling op mijn functie als ambulant hulpverlener. Tijdens onze ReAttach sessies gaan we op zoek naar de kern van jouw hulpvraag.

Door samen naar de kern te gaan en hierin dingen te verwerken of op te lossen, geloof ik erin dat jij stappen vooruit kunt maken. Hier wil ik jou graag bij ondersteunen. Samen kunnen we jou terug in jouw kracht zetten en kijken naar mogelijkheden. Dit doe ik vanuit gelijkwaardigheid, vertrouwen en van mens tot mens.

Naast de ReAttach basis opleiding heb ik ook de specialisatie als Affect Coach afgerond. Als Affect coach kan ik jou ondersteunen om de prikkelverwerking op orde te krijgen, stress verwerking te verbeteren en het verbeteren van denkfuncties die je nodig hebt om succesvol te kunnen functioneren.

Na een hectische en stressvolle periode als ondernemer heeft mijn accountant mij attent gemaakt op de ReAttach therapie bij Sensezorg omdat ik mijn stress niet meer los kon laten en niet meer kon ontspannen.

Na een fijn (en snel) intakegesprek met Charlotte heb ik 3 sessies gehad. Na iedere sessie merkte ik direct een ontspannen en rustiger gevoel in mijn buik. Charlotte nam ook echt de tijd voor me en is heel betrokken.

Dankjewel voor de goede zorg en dat ik mijn zonnetje weer terug heb in mijn buik en hoofd 🙂

A.M.