ReAttach therapeut

Ingeborg van Meene

Ingeborg van Meene

Ingeborg van Meene

Ik ben Ingeborg van Meene, persoonlijk begeleider en ReAttach-therapeute bij SenseZorg. In de begeleiding werk ik vanuit vertrouwen, verbinding en intuïtie. Ik luister onbevooroordeeld naar je verhaal en samen onderzoeken we je kern en wat je nodig hebt. Inzicht krijgen in jezelf, het ontdekken van blinde vlekken en patronen. Dat is voor mij de basis voor het werken aan je hulpvraag. Samen halen we het beste in je naar boven! 

In mijn werk maak ik gebruik van mijn kennis en ervaring als toegepast psycholoog, reikimaster, ReAttach therapeut en technieken vanuit NLP en mBit. Daarnaast ben ik holistisch therapeut in opleiding. 

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond, ontdek ik nieuwe muziek en probeer ik nieuwe recepten uit. 

Genoeg over mij. Hoe gaat het met jou?