ReAttach therapeut

Ingeborg van Meene

Ingeborg van Meene

Ingeborg van Meene

ReAttach geeft de mogelijkheid om echt inzicht in jezelf te krijgen, je blinde vlekken in het licht te zetten en verandering te brengen in hoe je met de dingen omgaat. Je doorziet patronen en herkent waar ze vandaan komen. Dat is voor mij de basis voor het werken van je hulpvraag.

Want als je weet waar het vandaan komt, kun je ook verder met het verwerken hiervan. Daarnaast ben ik ook holistisch therapeut in opleiding, een energetische studie die mooi samen mag vloeien in de sessies van ReAttach. Vanuit mijn holistische visie zie ik dat alles met elkaar in verbinding staat.

Alles is één geheel en daarom is het heel belangrijk dat alles in balans is. In de sessies werk ik vanuit vertrouwen en intuïtie. Ik luister onbevooroordeeld naar je verhaal en samen onderzoeken we je kern en wat je nodig hebt. Samen halen we het beste in je naar boven!

Ik heb ReAttach therapeuten benadert omdat ik een tijd geleden stagiair was bij een ReAttach therapeut. Ik heb van dichtbij mee mogen maken wat de verbluffende resultaten zijn van ReAttach.

Toen ik een tijd later zelf tegen een probleem aanliep, moest ik dan ook gelijk aan ReAttach denken. Het volgen van ReAttach heeft mij veel gebracht. Vooral veel inzicht, de redenen achter mijn gevoelens. Ik denk dat dit stap 1 is van het oplossen van het probleem. Hier ben ik Ingeborg erg dankbaar voor. Wat is het knap dat ze in een paar sessies tot de kern wist te komen. Ingeborg nam elke keer ruim te tijd om naar mijn verhaal te luisteren en wist keer op keer de juiste dingen op te merken en aan te pakken. Ze heeft mij het advies gegeven om aansluitend aan de ReAttach een familieopstelling te doen. Dit is erg waardevol voor mij geweest. Ik vind het erg knap dat ze het bredere geheel wist te zien om zo mijn hulpvraag te kunnen beantwoorden.

Ik zit weer goed in mijn vel, heb antwoorden gekregen op mijn vragen en ben klaar voor de toekomst! Ik ben Ingeborg hier erg dankbaar voor! Wat een topper!!  

T.D.