ReAttach therapeut

Ingeborg van Meene

Ingeborg van Meene

Ingeborg van Meene

ReAttach geeft de mogelijkheid om echt inzicht in jezelf te krijgen, je blinde vlekken in het licht te zetten en verandering te brengen in hoe je met de dingen omgaat. Je doorziet patronen en herkent waar ze vandaan komen. Dat is voor mij de basis voor het werken van je hulpvraag.

Want als je weet waar het vandaan komt, kun je ook verder met het verwerken hiervan. Daarnaast ben ik ook holistisch therapeut in opleiding, een energetische studie die mooi samen mag vloeien in de sessies van ReAttach. Vanuit mijn holistische visie zie ik dat alles met elkaar in verbinding staat.

Alles is één geheel en daarom is het heel belangrijk dat alles in balans is. In de sessies werk ik vanuit vertrouwen en intuïtie. Ik luister onbevooroordeeld naar je verhaal en samen onderzoeken we je kern en wat je nodig hebt. Samen halen we het beste in je naar boven!