ReAttach therapeut

Melloney de Hoon – Locatie Tilburg, Etten-Leur

Melloney de Hoon

Melloney de Hoon

Na het afronden van mijn bachelor of Social Work in 2019 merkte ik al snel dat ik mijzelf verder wilde ontwikkelen in mijn professionele vaardigheden. Ik ben mijzelf verder gaan verdiepen in de mogelijkheden om dit te realiseren, maar ik kwam er al snel achter ReAttach mijn aandacht trok enĀ  ook bleef trekken. In 2020 ben ik mijzelf dan ook gaan opleiden tot ReAttach therapeut. Ik heb zelf ondervonden wat ReAttach voor je kan doen en ik vind het bijzonder dat ik nu in het proces van anderen hierbij mijn steentje mag en kan bijdragen. Dat ik d.m.v. ReAttach anderen kan ondersteunen om in hun eigen kracht te komen staan geeft mij iedere keer weer zoveel energie. Ik geniet ervan om te zien hoe anderen stappen vooruit maken in hun proces. Het zijn de kleine stappen die veelal niet zo snel gezien worden maar die juist de grote verschillen maken.

Locatie Etten-Leur