ReAttach therapeut

Charlotte Pigmans

Charlotte Pigmans

Charlotte Pigmans

Hoe mooi kan het zijn als alles samenkomt en de puzzelstukjes in elkaar vallen?

Ik ga graag samen met je op zoek naar wat de kern is van de uitdagingen op jouw levenspad om vervolgens door middel van ReAttach ruimte te maken voor persoonlijke groei.

Naast ReAttach therapeut ben ik maatschappelijk werker en holistisch therapeut en neem ik deze kennis, ervaring en niet te vergeten ook mijn levenservaring als persoon mee in de behandelingen.

Vanuit oprechte interesse maak ik graag verbinding met je.

Balans en evenwicht, daar verlang jij toch ook naar?

Na een hectische en stressvolle periode als ondernemer heeft mijn accountant mij attent gemaakt op de ReAttach therapie bij Sensezorg omdat ik mijn stress niet meer los kon laten en niet meer kon ontspannen.

Na een fijn (en snel) intakegesprek met Charlotte heb ik 3 sessies gehad. Na iedere sessie merkte ik direct een ontspannen en rustiger gevoel in mijn buik. Charlotte nam ook echt de tijd voor me en is heel betrokken.

Dankjewel voor de goede zorg en dat ik mijn zonnetje weer terug heb in mijn buik en hoofd 🙂

A.M.