ReAttach therapeut

Carlijn Pennings – Locatie Tilburg

Carlijn Pennings

ReAttach therapeut Carlijn Pennings

In mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Na het afronden van mijn studie orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit te Nijmegen in 2011 heb ik mij via diverse vervolgopleidingen verder doorontwikkeld. Daarbij heb ik succesvol de opleiding tot NLP practitioner, MBit coach en, recentelijk, ReAttach therapeute afgerond. Daarnaast ben ik op dit moment in de afrondende fase van de opleiding tot trainster Familiezorg.

Hiermee heb ik in de afgelopen jaren niet alleen mijn professionele vaardigheden verder uitgebreid en ontwikkeld, maar ook meer inzicht verkregen in de denkwijze en het gedrag van de mens. Dit heeft er toe bijgedragen dat ik vandaag de dag de optimale zorg kan bieden die passend is bij de persoonlijke situatie van onze cliƫnten. Daarbij is wat mij betreft geen uitdaging te groot. Hopelijk kan ik mijn kennis en vaardigheden ook voor jouw specifieke situatie inzetten. Ik denk hierover graag met je mee.

Locatie Tilburg