ReAttach therapeut

Carlijn Pennings – Locatie Tilburg

Carlijn Pennings

ReAttach therapeut Carlijn Pennings

Reeds op jonge leeftijd wist ik het al, ik wil later gaan  werken met mensen! Na afronding van mijn opleiding aan de PABO realiseerde ik mij dat ik meer inzicht wilde krijgen in de theoretische achtergrond van ontwikkelings- en gedragsproblematiek bij jongeren en volwassenen. Daarom heb ik daaropvolgend succesvol de studie orthopedagogiek afgerond. Vervolgens heb ik gewerkt op een woongroep met mensen met een verstandelijke beperking en daarnaast mijn eerste ervaringen opgedaan als orthopedagoog (werkervaringsplek). Vanaf december 2014 ben ik werkzaam bij SenseZorg.

Binnen SenseZorg ben ik gestart als ambulant begeleider, waarna ik geleidelijk steeds meer (vakinhoudelijke) taken en functies erbij heb gekregen. Inmiddels ben ik full-time orthopedagoge en werk daarnaast als ReAttach therapeute. Deze combinatie zorgt er voor dat mijn dagen zowel afwisselend als uitdagend zijn. Ik ga iedere dag met een glimlach naar mijn werk, en treed elke dag met veel plezier de nieuwe uitdagingen en situaties tegemoet. Wij werken met een diverse doelgroep waarbij ik cliënten zie groeien en ontwikkelen, ik vind het fijn dat ik hieraan een bijdrage kan leveren.

Locatie Tilburg